ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Αγαπητά μέλη,

Η μέρα της επιστροφής στο σύλλογο μας έφτασε, μικροί – μεγάλοι, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου τους αθλητές μας σε όλα τα αθλήματα μας. Ολο αυτό το διάστημα συναντιόμασταν διαδικτυακά μέσω της οθόνης του υπολογιστή μας, για να διανύσουμε όλοι μαζί με δύναμη και χαμόγελο την «τελική ευθεία» μέχρι να συναντηθούμε ξανα στο αθλητικό μας σπίτι.

Η στιγμή έφτασε, για να συμπληρώσουμε αυτά που μας έλειψαν πολύ αυτό το διάστημα, τη «ζωντανή» επικοινωνία με τους αθλητές μας, τη φυσική παρουσία του προπονητή μας. Η βοήθεια της τεχνολογίας υπήρξε ανεκτίμητη στη διατήρηση της επαφής των αθλητών με τον προπονητή. Κανένα τεχνολογικό μέσο όμως δεν μπορεί να υποκαταστήσει την αθλητική μας καθημερινότητα, την επαφή και τη σχέση μας με τους συναθλητές μας τόσο σε προπονητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Γι’ αυτό περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή στο σύλλογο μας.

Κατανοούμε απόλυτα την ευαισθησία σας για τα παιδιά, είναι άλλωστε και δική μας. Η προσοχή και η φροντίδα μας είναι στραμμένες επάνω τους όλο αυτό το διάστημα. Θα είμαστε δίπλα στα παιδιά αλλά και δίπλα σε σας, για να μοιραστούμε οτιδήποτε χρειαστεί. Έχουμε προετοιμάσει και οργανώσει την επιστροφή των αθλητών μας, ώστε να γίνει με προσοχή, ασφάλεια και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των ειδικών.

Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή και σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Γι αυτο θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε άμεσα ποιοι θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους για το μήνα Ιούνιο και το μήνα Ιούλιο.  Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Σας ενημερώνουμε ότι θα διαμορφώσουμε ολιγομελή τμήματα (6-8 άτομα ανα τμήμα ) σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου για αυτό η σύντομη ενημέρωση σας είναι απαραίτητη για την διαμόρφωση του προγράμματος με βάση τις μέρες και περίπου τις ώρες γινόντουσαν οι προπονήσεις

Παράλληλα με όλα τα μέτρα που έχουμε λάβει οφείλουμε να υπενθυμίσουμε αυτό που οι ειδικοί επιστήμονες χαρακτηρίζουν ως το πιο σημαντικό, την ατομική ευθύνη του καθενός να τηρεί όλα τα προβλεπόμενα (αποστάσεις, πλύσιμο χεριών, αποφυγή ανταλλαγής αντικειμένων κ.ά) προστατεύοντας τον εαυτό του και όλη τη αθλητική κοινότητα.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ

Προαγωνιστικός Ιατρικός Έλεγχος ΑΠΟ 13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ 

Προαγωνιστικός Ιατρικός Έλεγχος ΑΠΟ 13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ MONO ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού συστήνει τα κάτωθι: Αθλητές/τριες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες είναι εγγεγραμμένοι/ες σε σωματεία και έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, συμπληρώνουν το ιατρικό ιστορικό και προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα ιατρού. Για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή 2 από τον συνοδό των στοιχείων του αθλητή στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που διατηρεί η εγκατάσταση, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που αθλούμενος/η έχει νοσήσει από τη λοίμωξη COVID-19 και επιθυμεί να αθληθεί εντατικά θα πρέπει να εξετάζεται από καρδιολόγο, καθώς ο ιός δύναται να προκαλέσει καρδιακές βλάβες.

ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΝΑ ΑΘΛΗΤΗ

ΑΘΛΗΤΕΣ 13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 13 ΕΤΩΝ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ (ΜΠΛΕ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 13 ΕΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ ( ΜΠΛΕ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ : 1. ΕΝΤΥΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 

ΙΑΤΡΙΚΗ_ΒΕΒΑΙΩΣΗ_v3  

(ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ)

έντυπο_ιατρικού_ιστορικού_αθλούμενου_ης_και_τεχνικού_προσωπικού   (ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ)

entypo_proagonistikou  (ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ)

Καλή μας επιστροφή!